ĐOKOVIĆ POMOGAO PARTIZANU: Da nije bilo NJEGA crno-beli ne bi SILOVITO krenuli po trofej

Autor:

Sport

03.10.2023

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Stefan sigurno je oduševljen, ali šta će mu reći delije?!

ĐOKOVIĆ POMOGAO PARTIZANU: Da nije bilo NJEGA crno-beli ne bi SILOVITO krenuli po trofej

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana silovito su započeli odbranu titule u AdmiralBet ABA ligi savladavši u prvom kolu na svom terenu Mornar sa 110:78 (34:21, 25:20, 22:20, 29:17). Najefikasniji kod crno-belih bio je Danilo Anđušić sa 23 poena, a upravo je iskusni srpski bek otkrio posle meča da je inspiraciju i šampionski pelcer pokupio od Novaka Đokovića!

Naime, Anđušić je u jednom trenutku posle pogođene trojke, a šutirao ih je u ponedeljak uveče u Areni 5/5, proslavio oponašajući rukama kao da telefonira. To je sve u hali i prenosu podsetilo na nedavnu situaciju kada je Nole tako proslavio pobedu protiv Amerikanca Bena Šeltona "skinuvši" njegovu proslavu.

Republika

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

 

Nema sumnje da je Novak dobra inspiracija i da će grobari biti oduševljeni što je Partizan silan zbog onoga što je Anđušić "ukrao" od najboljeg tenisera sveta, a to važi i za njegovog sina Stefana koji navija za Partizan. Samo je pitanje kako će na sve gledati navijači Crvene zvezde Meridianbet jer je Novak njihov veliki navijač, a upravo su crveno-beli najozbiljniji konkurenti da svrgnu crno-bele sa trona na Jadranu.

Foto: screenshot twiter

 

Zašto je slavio kao Novak otkrio je sam Danilo.

- Jesam, jesam! Podigao sam slušalicu jer je dobacio čovek iz publike iz prvog reda: "Hajde jedna trojka za mene!" Onda sam dobacio i proslavio Novakovom proslavom. Jako mi se svidelo kada je pobedio Amerikanca i generalno ta proslava mi se jako svidela i moguće da ću da koristim cele sezone - rekao je Anđušić i tako otkrio da namerava da bude i dalje silan upravo inspirisan Đokovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
SVAK CAST STEFANE

03.10.2023 09:22

STEFAN DJOKOVIC PAMETAN DECKO ! SAM ODLUCIO ZA KOGA CE NAVIJATI ,PRAVA LJUBAV BEZ PRITISKA !