DŽEJMS NANELI NA UDARU NAVIJAČA ZVEZDE MERIDIANBET: Amerikanac morao ŽESTOKO da se brani

Autor:

Sport

17.09.2023

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš na pretnje odgovorio na originalan način i pozvao provokatora da se vide uživo.

DŽEJMS NANELI NA UDARU NAVIJAČA ZVEZDE MERIDIANBET: Amerikanac morao ŽESTOKO da se brani

Foto: Starsport

Džejms Naneli igraće i ove sezone u Partizanu nakon što je letos produžio ugovor. Amerikanac će ponovo biti jedan od glavnih aduta u timu Željka Obradovića sa kojim će pokušati da odbrani titulu AdmiralBet ABA ligi, ali i da napadne pehar u Evroligi. Zbog toga je iskusni košarkaš veliki ljubimac navijača Partizana, ali i stalno na udaru uvreda simpatizera Crvene zvezde Meridianbet.

Međutim, Naneli se ovaj put našao u skandaloznoj situaciji jer je morao žestoko da se brani od rasističkih uvreda koje je izrekao evidentno navijač večitog rivala. I to u komentarima na njegovoj objavi.

Naime, Džejms je podelio delić atmosfere sa utakmice odigrane na stadionu na Tašmajdanu uz poruku "Ništa kao ovo". Među brojnim grobarima oglasio se i jedan delija i napisao mu "da je majmun" i vređao mu majku. Zbog toga je Naneli žestoko odreagovao.

 

 

- Otvoreno rasističko ponašanje na internetu. Šokantno. To sra*e sa majmunima je staro. Barem budi originalan. Da li mogu da te izvedem na sladoled? Da li ti je potreban zagrljaj - napisao je ironično Naneli na Tviteru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading