PUKLA STOTKA NA STARTU SEZONE: Partizan RAZMONTIRAO Mornar u Areni!

Autor:

Sport

02.10.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiva pobeda crno-belih u uvodnom kolu AdmiralBet ABA lige.

PUKLA STOTKA NA STARTU SEZONE: Partizan RAZMONTIRAO Mornar u Areni!

Foto: Starsport

Tristan Vukčević protiv Mornara

Košarkaši Partizana na najbolji mogući način su započeli novu sezonu AdmiralBet ABA lige, pošto su u prvom kolu na svom terenu savladali Mornar rezultatom 110:78 (34:21, 25:20, 22:20, 29:17).

Početak utakmice obeležile su trojke koje su iz napada u napad pogađala oba tima, ali to nije dugo trajalo, pošto je Crnogorce šut stao, a "parni valjak" je odličnom igrom povećavao svoju prednost. Crno-beli su u završnici uvodne deonice napravili seriju 9:0, kojom su se odvojili na ubedljivih 16 razlike (34:18), a na kraju je četvrtina završena rezultatom 34:21 za domaći tim.

Uvodni minuti drugog kvartala pripali su Baranima, koji su uspeli da priđu na pet poena zaostatka (40:35), ali su izabranici Željka Obradovića onda dodali gas i na poluvreme su otišli sa, do tada, maksimalnih +18 (59:41).

Tokom čitavog drugog poluvremena ekipa Mornara nije uspela ozbiljnije da zapreti šampionu regionalnog takmičenja, pa je sve vreme jedino pitanje bilo sa kolikom razlikom će crno-beli slaviti u Areni. Na kraju, konačan rezultat bio je 110:78 u korist kluba iz Humske.

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Danilo Anđušić sa 23 poena. Osim njega, dvocifreni su bili još Tristan Vukčević sa 13, Alen Smailagić sa 12 i Džejms Naneli sa 11 koševa.

U poraženom timu je prednjačio Aleks Gavrilović sa 19 poena, a pratio ga je Marko Kovačević sa 15.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading