TO SE ZOVE UMETNOST! Reprezentativac Srbije nije ni IGRAO, a OSVOJIO prvi pehar u sezoni! Virtus UNIŠTIO rivala +37! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.09.2023

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Virtusa pobednici su italijanskog Superkupa.

TO SE ZOVE UMETNOST! Reprezentativac Srbije nije ni IGRAO, a OSVOJIO prvi pehar u sezoni! Virtus UNIŠTIO rivala +37! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Košarkaši Virtusa iz Bolonje deklasirali su Brešu u finalu Superkupa Italije i na taj način osvojili svoj prvi trofej u novoj sezoni.

Ekipa za koju odnedavno nastupa i reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić pokazala je surovost prema rivalu, kojeg je uništila s 37 razlike, na kraju je bilo - 97:60.

Budući da je evroligaš imao znatno težak ispit u polufinalu, gde su pobedili favorizovanu Olimpiju Milano, mnogi su očekivali da neće imati problema protiv Breše, koja je daleko lakši rival.

Ni najveći optimisti i navijači Virtusa nisu, ipak, mogli da pretpostave ovako ubedljiv trijumf, kojim je tim iz Bolonje najavio sjajnu sezonu na tri fronta.

Serijom na samom startu meča, domaćin je odlično počeo, ali je Breša uspela da se vrati na startu drugog kvartala.

Ključna u ovom meču je bila treća četvrtina, gde je Virtus slavio sa 28:8, čime su i rešili pitanje pobednika.

Najefikasniji na meču bio je Ajzea Kordinije sa 17 poena, dok su po 15  dodali Džordan Majki i Tornike Šengelija. Kod Breše je najistaknutiji bio Miro Bilan sa 14 poena.

Srpski reprezentativac Ognjen Dobrić nije igrao u ovom meču, zbog povrede zadobijene u finalu Mundobasketa protiv Nemačke, ali je zajedno sa saigračima proslavio osvajanje svog prvog pehara u novom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading