SRBIJO, MIRNO ĆEŠ SPAVATI! Insomnija nas tresla zbog Novaka Đokovića, ali to sada neće biti slučaj

Autor:

Sport

21.08.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenska razlika nam ovaj put ide u korist, nema više navijanja satova i alarma na telofonima.

SRBIJO, MIRNO ĆEŠ SPAVATI! Insomnija nas tresla zbog Novaka Đokovića, ali to sada neće biti slučaj

Foto: Tanjug/AP

Srbija nije spavala zbog Novaka Đokovića! Navijali su se satovi i alarmi na telefonima kako bi se Noletovi navijači budili usred noći da bi ga gledali dok grabi ka tituli na masters u Sinsinatiju. Čak i veliko finale protiv Karlosa Alkaraza, koje je počelo u 22.30 po srpskom vremenu i trajalo bezmalo četiri sata sprečilo je neke da juče ujutro dođu na posao, dok su oni koji su radili uglavnom bili sanjivi.

Foto: Starsport

Košarkaši Srbije

Međutim, u naredne dve nedelje to neće biti slučaj kada je u pitanju Svetsko prvenstvo u košarci. Izabranici Svetislava Pešića igraće na Mundobasketu u B grupi protiv Kine 26. avgusta od 14 časova, Portorika dva dana kasnije u isto vremene, dok će poslednji duel u grupi sa Južnim Sudanom 30. avgusta od 10 časova. Vremenska razlika sa Manilom u kojoj će igrati Srbija nam ide u koristi, minus šest sati, a za očekivati je da "orlovi" prođu dalje i da mečeve u I grupi igraju otprilike u istim terminima, ali i kasnije duele u nokaut fazi.

Foto: Tanjug/AP

Zaslužio da se zbog njega budimo - Novak Đoković

S druge strane, Novak će ponovo na teren na US openu koji će se u Njujorku održati od 28. avgusta do 10. septembra. Kako je vremenska razlika sa istočnom obalom SAD plus šest sati, za očekivati je da će Đoković kada bude igrao u lokalnom dnevnom terminu kod nas biti uveče na televiziji. Večernje satnice značiće novo buđenje kao i zbog Sinsinatija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading