NEOBIČAN ZAJEDNIČKI ZADATAK: Luka Vildoza i Matijas Lesor STIŽU U HRVATSKU!

Autor:

Sport

01.07.2023

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nisu mogli da očekuju.

NEOBIČAN ZAJEDNIČKI ZADATAK: Luka Vildoza i Matijas Lesor STIŽU U HRVATSKU!

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Matijas Lesor

Luka Vildoza i Matijas Lesor napustili su Crvenu zvezdu Meridianbet i Partizan, te će se naredne sezone naći u istom timu - Panatinaikosu.

Grčki velikan planira da se vrati u vrh Evrolige, te će tandem večitih imati zanimljiv izazov ispred sebe.

Ipak, pre nego što sezona krene, Vildoza i Lesor će biti pred jednim neobičnim zajedničkim zadatkom i sa saigračima će krenuti put hrvatske prestonice - Zagreba! O čemu se zapravo radi?

Panatinaikos je, u sklopu priprema za predstojeću sezonu, zakazao prijateljski meč protiv Dinama iz Zagreba.

 

 

Košarkaška sekcija hrvatskog velikana nije toliko poznata, ali će bed blu bojsi sada imati priliku da se upute ka hali i podrže klub protiv jedne od najboljih ekipa Starog kontinenta.

Meč je zakazan za 8. septembar i biće jedna od najbitnijih provera za obe ekipe pred start nove sezone. Ostaje mala dilema samo da li će na ovom meču biti Matijasa Lesora koji bi mogao da se nađe i na spisku reprezentacije Francuske za predstojeći Mundobasket, dok će Luka Vildoza skoro sigurno put Hrvatske jer se Argentina nije kvalifikovala za Svetsko prvenstvo.

Što se tiče Dinama, trenutni sastav ove ekipe nije preterano kvalitetan i najpoznatiji igrač prošle sezone bio je veteran Damir Markota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading