NE, NISMO ISTI: Predsednik Partizana izneo ČINJENICE posle incidenata u Pioniru!

Autor:

Sport

19.06.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli smanjili zaostatak u finalnoj seriji na 2:1, "četvrti čin" zakazan za utorak.

NE, NISMO ISTI: Predsednik Partizana izneo ČINJENICE posle incidenata u Pioniru!

Foto: Starsport

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović oglasio se posle dešavanja u dvorani "Aleksandar Nikolić" u nedelju veče.

Crvena zvezda Meridianbet nadigrala je Partizan sa 91:78, a večiti derbi će ostati upamćen po incidentima zbog kojih je početak kasnio preko 20 minuta.

- Bez želje da ulazimo u neke nazovi ratove saopštenjima i jutarnjim programima po sistemu - oni 20 mi jedno pa se to izjednačava, želim da istaknem samo nekoliko činjenica - naveo je čelnik crno-belih, a potom je dodao:

Mi smo u prve dve utakmice finala imali 37-38 hiljada gledalaca u Areni. Za 80 minuta košarke, pala su neka dva upaljača i jedan novčić na teren, što smo osudili kao i svaki verbalni delikt koji je došao sa tribina. Onda je došla treća utakmica i scene koje su svi mogli da vide. Iako su neki ljudi mnogo maštoviti u pravdanju incidenata, ne bih želeo da se bavim tim nesrećnim izgovorima.

Očekuje od zvaničnika regionalnog takmičenja da sankcionište odgvorone za propuste.

- Želim da istaknem da je naša borba takva da utakmice ABA lige ne budu zagađene glupošću i zlobom koji dovode do ugrožavanja fizičke bezbednosti aktera utakmice. A upravo to se desilo! Očekujemo da ABA liga to spreči, adekvatno kazni izgrede i u četvrtoj utakmici da se postupa po važećim pravilima ukoliko se izgredi ponove - zaključio je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
VALJAK I PRAVI NAVIJACI

19.06.2023 17:23

KAKVI bre ISTI. Mi SMO GOSPODA.

Perhan

19.06.2023 18:27

Prvo treba izbaciti iz sporta sve mešetare i političare, koji kao rukovodioci sportskih klubova umesto da smiruju strasti još ih raspiruju. Zatim treba takvima, uskratiti medijski prostor, a zatim se pozabaviti samim navijačima.