JOKIĆ ZALUDEO AMERE! Ovaj DETALJ je obišao CEO svet! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac proslavio je sa Nagetsima osvajanje istorijske titule.

JOKIĆ ZALUDEO AMERE! Ovaj DETALJ je obišao CEO svet! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Svečanom paradom kroz centar Denvera, održana je proslava šampionskog NBA pehara, koji su Nagetsi osvojili pobedom nad Majamijiem u finalnoj seriji od 4:1.

Junak trijumfa bio je Nikola Jokić, proglašen za MVP takmičenja za titulu, a popularni "Džoker" je i tokom ceremonije proslave više puta bio u centru zbivanja.

Najpre jer su fanovi iz razuzdane mase konzervom pogodili Jokićevu suprugu Nataliju, koja je držala u rukama njihovu ćerku Ognjenu, da bi zatim kasnije i srpski as prošao na sličan način, ali oboje su prošli bez ikakvih povreda.

Morala je i policija da reaguje, pa je evakuisala Džamala Mareja i Nikolu, ali ni nekolicina huligana iz mase nisu uspeli da pokvare spektakularan događaj.

 

 

Koliko je "Džoker" zaludeo Amere, svedoči i činjenica da su oduševljeni srpskom rakijom koja je bila veoma omiljena tokom parade u Koloradu.

Inače, za vreme slavlja došlo je i do pucnjave, pa su dve osobe ranjene, saopšteno je iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading