ISPLIVAO NAJNOVIJI SNIMAK! Specijalci ČUVAJU Jokića, OVAKO je Srbin EVAKUISAN! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom proslave titule Denvera viđene su neprijatne scene.

ISPLIVAO NAJNOVIJI SNIMAK! Specijalci ČUVAJU Jokića, OVAKO je Srbin EVAKUISAN! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Za vreme proslave šampionske NBA titule Denver Nagetsa, prve u istoriji franšize, pojavila se informacija da su Nikola Jokić i Džamal Marej evakuisani oklopnim vozilom kada je situacija počela da izmiče kontroli-

Danas je stigla potvrda toga, pošto su američki mediji u međuvremenu objavili i snimak celog događaja. Preko pola miliona stanovnika izašlo je na ulice kako bi proslavilo ogroman uspeh i pozdravilo šampione najjače lige na svetu.

MVP finalnog meča i junak celog Kolorada je srpski reprezentativac Nikola Jokić, a pošto se paradni autobus zaustavio u masi navijača, Marej i on su evakuisani. 

Elitna specijalna jedinica vojske Sjedinjenih Američkih država - SWAT (Special Weapons Assault Team) je učestvovala u celom događaju.

Oni su dobili zadatak da izvuku Džamala i "Džokera" iz razuzdane rulje, ali najbolji igrači Denvera nisu hteli da "pobegnu", već su iz oklopnog vozila nastavili da otpozdravljaju navijačima dok su ih naoružani specijalci čuvali.

Prethodno je Natalija Jokić, Nikolina supruga, pogođena limenkom u glavu, dok je držala u rukama njihovu ćerku Ognjenu.

Ovaj incident uznemirio je prvu zvezdu Denvera, koji se našao iza njih dve, da bi posle izvesnog vremena i srpski as dobio udarac u glavu, posle gađanja, što je bio povod za start evakuacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading