NOVI SKANDAL NA PROSLAVI DENVEROVE TITULE! Ranjen POLICAJAC, u teškom stanju! Preti mu AMPUTATCIJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2023

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene obeležile su paradu Nagetsa.

NOVI SKANDAL NA PROSLAVI DENVEROVE TITULE! Ranjen POLICAJAC, u teškom stanju! Preti mu AMPUTATCIJA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Nagetsi su pobedom u finalnoj seriji protiv Majamija (4:1) osvojili prvu titulu šampiona NBA lige u istoriji franšize, pa je tim povodom igračima priređen svečana ceremonija u gradu.

Međutim, nije sve bilo prema planiranom tokom proslave, pošto je viđeno nekoliko incidenata. Najpre je supruga najboljeg igrača Denvera i MVP finala Nikole Jokića pogođena u glavu konzervom, da bi isto doživeo i Somborac, ali su oboje prošli bez ozbiljnih posledica.

Sada su stigli novi ružni snimci sa istog slavlja, jer je jedan policajac ozbiljno povređen i preti mu amputacija noge!

Policajca je udarilo vatrogasno vozilo koje je prevozilo Nikolu Jokića i ekipu. Oni nisu zadobili nikakve povrede i nedugo posle incidenta su napustili vozilo, dok su policijski zvaničnici na konferenciji poručili:

- Policajac je zadobio povredu potkolenice i nalazi se u teškom i stabilnom stanju - saopštili su iz policijske uprave Denvera, dok portal TZM navodi da bi pomenuti čovek mogao da ostane bez noge.

Nadležni su pokrenuli istragu incidenta, sa namerom da reše kako je uopšte došlo do ovakve situacije. Nedugo posle njega se pojavio i snimak na internetu, gde se vidi kako kolege pokušavaju da pomognu povređenom policajcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading