HAOS NA PROSLAVI TITULE! Pucnjava u Denveru! Ima POVREĐENIH! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom šampionske parade Denver Nagetsa došlo je do pucnjave u kojoj su dve osobe teško povređene.

HAOS NA PROSLAVI TITULE! Pucnjava u Denveru! Ima POVREĐENIH! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Umesto spektakularnog slavlja, kao što je to donekle izgledalo, svečani doček i parada za košarkaše Denvera, nove šampione NBA lige, pretvorila se u krvavi pir!

Naime, jedan od pripadnika policije doživeo je tešku povredu pošto je na njega naletelo vatrogasno vozilo i po svoj prilici će mu noga biti amputirana, ali se tu ne završavaju loše vesti po Kolorado!

Preciznije, prema informacijama "9news", tokom parade osvajača titule u najjačojo ligi na svetu, predvođenih Nikolom Jokićem, došlo je do pucnjave u kojoj su povređene dve osobe. Incident se dogodio na području 17. ulice i ulice Kertis u centru Denvera, pred završetak parade.

Žena svedok incidenta napominje da je prvo došlo do rasprave, posle čega je jedan od aktera izvadio pištolju i pucao. Žrtve su u teškom i kritičnom stanju, ali u saopštenju policije se kaže da pucnjava nema veze sa proslavom novih NBa šampiona. 

- Verujemo da incident nije imao veze sa paradom i događajima oko toga. Kao što je gradonačelnik rekao, imamo mnogo naoružanih pojedinaca koji se ponašaju neodgovorno u našoj zajednici - rekao je Ron Tomas, šef policije. 

Ceremoniji slavlja titule Nagetsa prisustvovalo je više od 500.000 navijača, a čitav događaj obezbeđivao je veliki broj pripadnika bezbednosnih snaga.

Među njima bili su i američki specijalci poznati kao SWAT, a Ron Tomas dodao je da su dve osobe uhapšene zbog neleganog posedovanja oružja.

Posle toga su najbolji igrači "grumenja" Džamal Marej i Nikola Jokić evakuisani, dok je prethodno "Džokerova" supruga Natalija koja je držala u rukama ćerku Ognjenu, pogođena konzervom u lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading