SRAMOTA, BEZOBRAZLUK I BEZVLAŠĆE! Delije pozvale na HITNU REAKCIJU uoči finala - BRUTALNO saopštenje navijača Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

09.06.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Panteri" stižu u "grotlo" Pionira.

SRAMOTA, BEZOBRAZLUK I BEZVLAŠĆE! Delije pozvale na HITNU REAKCIJU uoči finala - BRUTALNO saopštenje navijača Zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Delije tokom meča sa Panatinaikosom

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet od 18 časova dočekuju FMP Železnik u prvom meču finala KLS, a delije su se oglasile zvaničnim saopštenjem sa pozivom navijačima da ispune tribine dvorane "Aleksandar Nikolić".

Finalna serija domaćeg šampionata počinje u senci previranja oko termina završnice AdmiralBet ABA lige, a najvatrenije pristalice crveno-belih jasno su poručile šta je njihov prioritet.

Neverovatno je da neko sebi daje za pravo da po drugi put za redom, odbija da učestvuje u domaćoj ligi i da to prolazi tek tako. Najmanje što možemo je da se večeras pojavimo u 18č u Pioniru i da pokažemo koliko nam znači prvo titula domaće lige, a onda i da skrenemo pažnju javnosti na ovu sramotu i bezvlašće u srpskoj košarci gde je izgleda nekima sve dozvoljeno. Jednom je prošlo kako je prošlo, ne dozvolimo da im ovo prelazi u naviku. Za ovakve stvari i bezobrazluke najbolji odgovor je REAKCIJA! A to znači da nas večeras na prvoj utakmici finalne serije bude što više! Da nosimo naš klub do novog trofeja i da skrenemo pažnju na ovu neverovatnu pojavu, da bilo koji tim odbija da igra domaću ligu i nipodaštava i svoju zemlju.

– Svi u Pionir!!! 18č – ulaz besplatan! - stoji u saopštenju delija.

Podsećanja radi, klub sa Malog Kalemegdana je sedmostruki uzastopni šampion Srbije, uz podsetnik da 2020. godine prvak nije proglašen zbog pandemije koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading