POSLE TRAGEDIJE NA VRAČARU! Oglasio se Partizan! Ovo je konačna ODLUKA crno-belih!

Autor:

Sport

03.05.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana dočekuju Real Madrid u četvrtom meču Top 8 faze Evrolige (četvrtak, 20.30).

POSLE TRAGEDIJE NA VRAČARU! Oglasio se Partizan! Ovo je konačna ODLUKA crno-belih!

Foto: Starsport

Grobari

Jezive scene sa Vračara iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", kada je četrnaestogodišnji dečak pucao na đake, nastavnicu i čuvara, uznemirile su celu Srbiju!

Tokom užasne pucnjave ubijeno je čak osmoro učenika i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i nastavnica ranjeni, pa su trenutno zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Tim povodom oglasio se i KK Partizan uoči četvrte utakmice protiv madridskog Reala, koja treba da se odigra u četvrtak od 20.30 časova.

Obzirom da je Vlada Republike Srbije donela odluku da proglasi trodnevnu žalost, mnogi su se zapitali da li će se uopšte održati utakmica u krcatoj Areni.

Ekspresno je stiglo i objašnjenje iz redova crno-belih koji su potvrdili da će meč biti odigran, ali će početi minutom ćutanja, kako bi se odala počast žrtvama u krvavom piru na Vračaru.

Foto: Starsport

Uroš Trifunović i Valter Tavares

Iz Partizana navode da  neće biti muzike u dvorani, ni "podgrevanja" atmosfere sa razglasa, kao ni uobičajenog spektakla koji prati utakmice crno-belih.

Crno-beli će imati novu priliku da se domognu fajnal-fora, posle pobede Reala u utorak veče, koji je trijumfovao trojkom Najdžela Vilijamsa-Gosa na 40 sekundi pre kraja susreta.

Klub iz Humske je danas u 10 časova pustio ulaznice u slobodnu prodaju, a grobari su odmah okupirali stadion Partizana, kako bi došli do dragocenog parčeta papira za šesti ovosezonski okršaj sa najtrofejnijim timom Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading