NESTVARAN PREVID SUDIJA: Grobari u ŠOKU - Partizanu UKRADENA pobeda protiv Reala?! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su propustili priliku da završe posao u trećoj utakmici.

NESTVARAN PREVID SUDIJA: Grobari u ŠOKU - Partizanu UKRADENA pobeda protiv Reala?! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Real Madrida savaladali su Partizan u “Štark areni” sa 82:80 i tako smanjili na 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Domaći tim je na startu stigao do prednosti od 12:0, imali su u par navrata i maksimalnih +15, ali se gost postepeno vratio u meč, a na kraju uspeo da u neizvesnoj završnici sruši beogradskog velikana.

Ispostaviće se, odlučujući koš postigao je Najdžel Vilijams-Gos, koji je trojkom na 25 sekundi do kraja rešio pitanje pobednika. Sa druge strane je pokušao da istom merom uzvrati Džejms Naneli, ali je njegov pokušaj ostao na prvom obruču, a gosti su do kraja uspeli da očuvaju prednost.

Ipak, kada se pogleda konačna razlika, koja iznosi svega dva poena, navijači crno-belih ne mogu, a da se ne zapitaju, šta bi bilo da je priznat koš Alekse Avramovića na kraju prvog poluvremena.

Naime, plej domaće ekipe je prošao do koša, položio je loptu, ali ona nije ušla u koš, pošto je Valter Tavares zatresao obruč. Sudije su otišle da gledaju snimak, ali su na zaprepašćenje svih odlučili da Partizanu ne dodele dva poena, iako je očigledno da je centar Reala pogrešio i da je koš trebalo priznati.

Meč je nastavljen, a na kraju je Real slavio, upravo sa dva razlike, pa se jasno postavla pitanje da li su sudije Paritzanu ukrale potencijalnu pobedu u produžetku i osiguravanje plasmana na završni turnir.

Nova utakmica na programu je u četvrtak od 20.30. Matijas Lesor se vraća u sastav Partizana, a crno-beli će pokušati da obezbede plasman na fajnal-for u Kaunasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading