JABUSELE NASTAVLJA SA PROVOKACIJAMA: Objava koja će RAZBESNETI navijače Partizana! (FOTO)

Autor:

Sport

02.05.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski krilni košarkaš je meč pratio iz Madrida.

JABUSELE NASTAVLJA SA PROVOKACIJAMA: Objava koja će RAZBESNETI navijače Partizana! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Real Madrida savaladali su Partizan u “Štark areni” sa 82:80 i tako smanjili na 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Domaći tim je na startu stigao do prednosti od 12:0, imali su u par navrata i maksimalnih +15, ali se gost postepeno vratio u meč, a na kraju uspeo da u neizvesnoj završnici sruši beogradskog velikana.

Real je na ovom meču bio lišen pomoći Gabija Deka, ali i Geršona Jabuselea, koji je suspendovan na pet utakmica, zbog skandaloznog napada na Dantea Egzuma, u finišu druge utakmice.

Francuz je odlučio da ostane u Madridu, i da odatle prati meč, a posle duela se oglasio porukom, koja će sigurno naljutiti navijače crno-belih.

Foto: Instagram/printscreen/guerschon__

Poruka Geršona Jabuselea

Posle duela, krilni centar se oglasio iz svog doma, gde je objavio snimak kako gleda meč i slavi pobedu, a na društvenu mrežu instagram je stavio sliku, sa porukom "Da, da, da", kojom je jasno poručio šta misli o večerašnjem duelu.

Nova utakmica na programu je u četvrtak od 20.30.  Matijas Lesor se vraća u sastav Partizana, a crno-beli će pokušati da obezbede plasman na fajnal-for u Kaunasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading