VAŽNO ZA SVE GROBARE! I dalje postoji MOGUĆNOST da se dođe do ULAZNICA za F4! Evo i kako!

Autor:

Sport

29.04.2023

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se nalazi na najboljem putu da ode na Završni turnir Evrolige.

VAŽNO ZA SVE GROBARE! I dalje postoji MOGUĆNOST da se dođe do ULAZNICA za F4! Evo i kako!

Foto: Starsport

Navijači Partizana u Štark Areni

Sa dve pobede u Madridu protiv Reala, crno-beli su došli u poziciju da ih još jedan trijumf nad "kraljevićima" vodi u Kaunas.

Da bi se to dogodilo, izabranici Željka Obradovića moraju da izbace Madriđane, protiv kojih će u narednom meču ili dva ukoliko bude potrebe, biti lišeni pomoći kapitena Kevina Pantera i Matijasa Lesora.

Evroliga je izrekla kaznu Partizanu i Realu, posle brutalne tuče u španskoj prestonici, posle koje je čini se gore prošao klub iz Humske.

Ipak, navijači crno-belih nadaju se da će njihovi ljubimci ostvariti još jedan trijumf i proći na megdan boljem iz duela Barselona-Žalgiris (Katalonci vode u seriji 2:0), pa uveliko razmišljaju kako doći do ulaznica za fajnal-for.

Preciznije, za klubove koji će se naći među najbolja četiri u Litvaniji, propisan je rezervisan broj karata. Ko god prođe na F4 imaće gotovo 600 karata po različitim kategorijama, koje će klubovi moći da ponude u prodaji svojim navijačima.

Republika

Foto: Euroleague.net

 

Sledeći način da se fanovi domognu dragocenog parčeta hartije je navijački servis koji služi za potražnju i razmenu ulaznica. To znači da kupci koji nisu u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne žele posle ispadanja njihovih ekipa iz plej-ofa ili ligaškog dela sezone, mogu da prodaju svoje ulaznice preko zvaničnog "fan to fan" servisa, koji je dostupan na zvaničnom portalu za prodaju ulaznica - www.f4tickets.com.

Podsetimo, ulaznice za utakmice fajnal-fora u Kaunasu zvanično su izašle u prodaju 17. januara, da bi se nakon samo pet časova sve rasprodalo!

Za "obične navijače" bile su dostupne ulaznice u sedam različitih kategorija čije cene su se kretale od 56 evra po meču (paket 225 evra), do 129 evra (paket 515 evra), plus troškovi usluga.

Paprene cene neće predstavljati problem za one sa dubljim džepom, koji hoće da gledaju mečeve u Kaunasu pored terena. Za VIP ulaznice treba izdvojiti neverovatnih 4.650 evropskih novčanica!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading