LOJDOVA PARTIJA KARIJERE: Monako izjednačio u plej-ofu Evrolige!

Autor:

Sport

27.04.2023

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kneževi" se vratili u borbu za fajnal-for.

LOJDOVA PARTIJA KARIJERE: Monako izjednačio u plej-ofu Evrolige!

Foto: Starsport

Džordan Lojd

Košarkaši Monaka došli su do izjednačenja (1-1) u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, pošto su kod kuće pobedili Makabi sa 86:74 (22:18, 20:23, 25:13, 19:20).

Ekipa Saše Obradovića je utakmicu prelomila sjajnom igrom u trećoj četvrtini, posle koje "ponos Izraela" nije mogao da se vrati u igru.

Najzaslužniji za trijumf "kneževa" bio je fantastični Džordan Lojd koji je postigao 33 poena.

Osim bivšeg asa Crvene zvezde, u pobedničkom taboru su dvocifreni bili još Jakuba Utara sa 12 koševa, odnosno Majk Džejms i Eli Okobo koji su imali po 11.

Na drugoj strani je prednjačio Vejd Boldvin sa 17 poena, dok je 16 ubacio Lorenco Braun.

Ipak, bez obzira na ovaj poraz, Makabi je brejkom u prvom meču preuzeo prednost domaćeg terena i sledeće nedelje će imati dve utakmice kod kuće u kojima će moći da obezbedi plasman među četiri najbolje ekipe elitnog takmičenja.

Podsetimo, pobednik ove serije će se na fajnal-foru ukrstiti sa Olimpijakosom ili Fenerbahčeom, a u tom četvrtfinalu Grci trenutno vode 1-0 u pobedama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading