Pešić na iglama: Poznato stanje Micićeve povrede! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.06.2022

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasa je napustio parket u bolovima i kolicima protiv Galatasaraja u polufinalnoj seriji turske lige pošto je posle pogođene trojke pao na nogu rivala i tako se povredio.

Pešić na iglama: Poznato stanje Micićeve povrede! (VIDEO)

Foto: twitter.com/TIVIBU SPOR

Trenutak pada Vasilija Micića

Košarkaška reprezentacija Srbije u septembru će pod komandom selektora Svetislava Pešića igrati Evropsko prvenstvo, ali još uvek nije poznato u kom sastavu.

Prvi problem napravila je povreda Bogdana Bogdanovića, a juče je peh doživeo Vasilije Micić, dvostruki zaredom MVP F4 Evrolige i dvostruki zaredom osvajač elitnog klupskog takmičenjima sa Anadolu Efesom.

Republika

Foto: Starsport

Vasilije Micić

Naime, Vasa je napustio parket u bolovima i kolicima protiv Galatasaraja u polufinalnoj seriji turske lige pošto je posle pogođene trojke pao na nogu rivala i tako se povredio.

Ipak, iz Istanbula dolaze pozitivne informacije, jer su turski mediji optimistični i smatraju da će se plejmejker naći na parketu u finalnim utakmicama protiv Fenerbahčea.

 

 

- Vasina povreda nas je mnogo pogodila, uticalo je na našu igru. Ne znam sve detalje o tome u ovom trenutku - rekao je Ergin Ataman, trener Efesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading