KONAČNO SJAJNE VESTI: Zvezda će u Atini biti FAVORIT!

Autor:

Sport

16.02.2022

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 27. kola Evrolige gostovaće 25. februara u Atini gde će odmeriti snage sa ekipom Panatinaikosa.

KONAČNO SJAJNE VESTI: Zvezda će u Atini biti FAVORIT!

Foto: Starsport

Kako trenutno stoje stvari, puleni trenera Dejana Radonjića imaće veliku priliku da se sa gostovanja u prestonici Grčke vrate uzdignutih ruku.

Naime, ekipa Panatinaikosa u ovom meču nastupiće znatno oslabljena. Zbog neophodnosti pobede nacionalnog tima Grčke u kvalikacijama za Mundobasket u sastav reprezentacije biće pozvana čak šestorica igrača “zelenih”. Na spisku selektora Rika Pitina u ovom momentu se nalaze Lefteris Bohoridis, Leonidas Kaselakis, Nikos Ćugaz, Vasilis Kavadas i Jorgos Papajanis.

Pored navedenih igrača, u duelu protiv bivšeg kluba neće nastupiti ni Nemanja Nedovića, ali će i crveno-beli u Atini biti lišeni usluga Ognjena Dobrića i Dejana Davidovca koji se nalaze na spisku selektora Svetislava Pešića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading