POTVRĐENO: Još 48 sati do VELIKOG POVRATKA Marka Gudurića!

Autor:

Sport

15.12.2020

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Gudurić je slobodan igrač, saopštio je njegov agent Miško Ražnatović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Gudurić

Raskid njegovog ugovra sa Memfisom predstavlja prvi od dva koraka ka povratku u Fenerbahče.

Sada je preostalo da srpski as parafira saradnju sa gigantom iz Istanbula, naravno, osim ako se u roku od 48 sati ne javi neki zainteresovani klub iz NBA lige. Ako se to ne dogodi, u Feneru ga čeka saradnja do kraja sezone, uz opciju automatskog produžetka na još dve godine.

 

Gudurić je u Memfis stigao poslednjeg dana jula prošle godine, kada je potpisao na dve godine. U svojoj debitantskoj sezoni skupio je 44 utakmice uz prosek od 3,9 poena na 39,5 odsto šuta iz igre, te 1,7 skokova i jednu asistenciju. U Fenerbahčeu je proveo dve godine, a u poslednjoj je beležio 9,4 poena, 2,2 završna dodavanja i 1,9 uhvaćenih lopti po utakmici u Evroligi.

Marko Gudurić je u Memfisu imao garantovani ugovor za takmičarsku 2020/21, po kojoj je trebalo da zaradi tačno 2.750.000 dolara i u ovom slučaju bi trebalo da mu pripadne kompletna svota novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading