UŽAS U KATARU: Muk na stadionu - HOROR POVREDA golmana Irana! (FOTO)

Autor:

Sport

21.11.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već na samom startu meča.

UŽAS U KATARU: Muk na stadionu - HOROR POVREDA golmana Irana! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Engleska - Iran

Trenutno je na programu druga utakmica Svetskog prvenstva u Kataru, a već imamo jednu horor povredu.

Na samom startu meča između Engleske i Irana, posle jednog napada Gordog Albiona došlo je do sudara glavama golmana Beiranvanda i igrača Hoseinija. Čuvar mreže Irana gore je prošao, dugo mu je ukazivana pomoć, pokušao je da nastavi utakmicu, ali se posle minut ponovo srušio i iznet je sa terena.

Nema sumnje da je Beiravanda doživeo potres mozga i ostaje nam da se nadamo da je u pitanju lakša povreda glave. Naravno, zamenjen je, a pogledajte kako je sve izgledalo:

Zanimljivo je bilo i pre ove utakmice kada su navijači Irana brutalno prozvali Harija Megvajera.

Tako se na jednom transparentu navodi da "zbog njega  pehar neće stići kući", a na drugom da mu je odbrana "katastrofalna". U pitanju su izmenjeni stihovi pesama "It’s coming home", navijačke himne Engleske, te "Freed from desire", koja se peva na stadionima širom sveta, a jednu takvu ima i Aleksandar Mitrović, "Mitro's on fire".

Podsetimo, Englezi i Iranci se na Svetskom prvenstvu u Kataru nalaze u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama i Velsom koji svoj meč igraju takođe u ponedeljak, samo od 20 časova.

U drugom kolu ove grupe sastaće se Engleska i Sjedinjene Američke Države, odnosno Iran i Vels, dok će u trećem na programu biti mečevi Engleska - Vels i Sjedinjene Američke Države - Iran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading