KLADIONICE REKLE SVOJE: Evo ko je favorit u 173. večitom derbiju!

Autor:

Sport

19.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kolike šanse kladionice daju Partizanu protiv Zvezde!

KLADIONICE REKLE SVOJE: Evo ko je favorit u 173. večitom derbiju!

Foto: Starsport

Sutra od 17 časova cela Srbija staje, jer se igra utakmica koja ćitavu državu razdvaja na dva dela tj  dve boje. Poprište događanja biće Topčidersko brdo i stadion Rajko Mitić gde će Crvena zvezda i Partizan odigrati 173. večiti derbi u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. Za mnoge je ovo praznik fudbala i uvek se sa velikom željom iščekuje ovaj susret.

Kako se bliži ova čuvena utakmica kladionice su sve jasnije u svojim prognozama. Favorizovanje Crvene zvezde je evidentno, sa minimalnim šansama koje se daju ekipi Partizana na stadionu Rajko Mitić. Razlog za ovo leži u zaostatku od sedam boda Partizana u odnosu na Zvezdu, kao i u nedavnom kiksu crno-belih protiv ekipe Čukaričkog.

Foto: Starsport

 

Takođe, domaće kladionice favorizuju Zvezdu uz kvotu od svega 1,50, dok se nerešen ishod postavlja na kvotu 4,50, a pobeda Partizana na visokih 7,25. Prema kladionicama, Crvena zvezda ima 66,5% šanse za pobedu, dok je nerešen ishod procenjen na 22%, a pobeda Partizana na samo 11,5%. Ove kvote i procentualne prognoze jasno pokazuju kako kladionice vide predstojeći derbi i kakve su šanse za pobedu svake od ekipa.

Ono što je zanimljivo je da tim iz Ljutice Bogdana još uvek nema pobedu nad crno-belima ove sezone, s obzirom na to da su crno-beli slavili u prvom derbiju u Humskoj sa 2:1, dok je na stadionu Rajko Mitić u martu bilo 2:2. Ovo dodatno doprinosi značaju predstojećeg meča i tenziji koja okružuje večite rivale.

Sudeći prema aktuelnim kvotama, Crvena zvezda se ističe kao jasan favorit prema mišljenju bukmejkera. Međutim, derbi utakmice su uvek puni iznenađenja, pa ostaje da vidimo kako će se stvari zaista odvijati na terenu. Jasan favorit prema kladionicama ne mora značiti i konačan ishod utakmice, pa ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju sutrašnji duel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading