CEO BALKAN GORI! Pregovori između Modrića i DINAMA su VEĆ POČELI!

Autor:

Sport

06.04.2024

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u Zagreb se sve više pokazuje kao realna opcija.

CEO BALKAN GORI! Pregovori između Modrića i DINAMA su VEĆ POČELI!

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić

Lorenco Lepore, italijanski novinar poznat po praćenju događaja u SuperSport HNL, nedavno je skrenuo pažnju na intrigantnu mogućnost da bi Luka Modrić, renomirani hrvatski fudbaler, mogao da se vrati u Dinamo Zagreb.

Prema Leporeu, Modrić je glavni prioritet za predsednika kluba, Velimira Zajeca, i inicijalni razgovori već su pokrenuti. Ipak, i dalje se čekaju konkretni signali trenutnog asa Real Madrida.

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić


Dinamo je preduzeo hrabar korak i objavio punu stranicu oglasa u uglednom španskom listu Marca, sa porukom "Tiene Todo El Sentido Del Mundo," što se prevodi kao "Ima svakog smisla na svetu". Oglas, potpisan od strane predsednika Dinama Velimira Zajeca, izazvao je radoznalost i spekulacije o potencijalnom ponovnom okupljanju Luka Modrića i njegovog bivšeg kluba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)

 


Nestrpljivo se očekivala reakcija Luke Modrića na oglas u Marci, a Lorenzo Lepore je izvestio da hrvatski vezista nije dozvolio da prođe dan bez reakcije. Mogućnost Modrićevog povratka u Dinamo podstakla je rasprave i probudila maštu ljubitelja fudbala, posebno imajući u vidu njegov ikonični status u sportu.

Modrićev ugovor sa Real Madridom ističe ovog leta, i sve je izvesnije da neće tražiti produženje. To je dovelo do spekulacija o mogućim transferima u Saudijsku Arabiju ili američku MLS ligu. Međutim, mogućnost povratka u Dinamo Zagreb dodala je intrigantnu notu Modrićevim budućim planovima.

Lepore je otkrio da Luka Modrić namerava da donese odluku o svojoj budućnosti na kraju sezone, ističući da neće donositi zaključke prerano. Takođe, izvori bliski igraču su naznačili da bi Modrić bio otvoren za transfer u Dinamo ukoliko se postignu obostrano prihvatljivi i konkretni uslovi ugovora.

Zaključno, potencijalni povratak Luke Modrića u Dinamo Zagreb nije samo privukao pažnju ljubitelja fudbala, već je podigao značajne implikacije za klub, hrvatski fudbal i SuperSport HNL. Dok se rasprave nastavljaju, fudbalski svet s nestrpljenjem očekuje sledeće poglavlje u slavnoj karijeri jednog od najikoničnijih igrača Hrvatske. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading