MNOGO SAM TUŽAN ŠTO NEMA NAVIJAČA... Duljaj EMOTIVAN zbog bojkota grobara!

Autor:

Sport

06.04.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se domaći šampionat.

MNOGO SAM TUŽAN ŠTO NEMA NAVIJAČA... Duljaj EMOTIVAN zbog bojkota grobara!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana dočekaće sutra od 20.00 časova u Humskoj Novi Pazar u meču 29. kola Superlige Srbije.

Trener crno-belih Igor Duljaj izneo je utiske pred taj susret i prokomentarisao rivala.

- Za nas je svaka utakmica derbi, bez obzira na ime protivnika, jer svaka utakmica može da nam donese ili odnese bodove. Ulazimo sa malo više optimizma, posle pobede na onaj način protiv Voždovca. Pokazali smo tada karakter, nismo se predali kad je bilo teško i osvojili smo tri boda. Dočekujemo ovu utakmicu u pozitivnom svetlu. U Pazaru ima dobrih igrača, koji su bili u Partizanu. Tu su Suma, Ljajić, Momčilović...ekipa koja se bori za plej-of, bori se za ciljeve, ali naš zadatak je da osvojimo tri boda. Ima Pazar i novog trenera, to uvek može ekipi da bude podstrek. 

Duljaj je iskazao tugu zbog toga što navijači bojkotuju utakmice na JNA.

Republika

Foto: Starsport

Navijači Partizana

- Hvala klubu što će ulaz biti besplatan. Ko zna koji put, navijači su pokazali da su nam velika podrška. Imam veliku želju, voleo bih da igrači moji kad daju gol otrče ka jugu. Mnogo sam tužan što nema navijača, jer šta je fudbal bez njih, jedno bez drugog ne ide. Mi smo uvek pod pritiskom, to se videlo dosta puta tokom sezone. Navikli smo ljude na pobede i čim se ne pobedi napravi se negativna atmosfera. Istina je da nismo briljirali u poslednjih par utakmica. Teško je igrati dobro i pobeđivati u kontinuitetu.

Što se tiče zdravstvenog biltena, nema mnogo promena.

- Saldanja će sigurno propustiti utakmicu. Ono što me raduje je što očekujem da će uskoro da se pridruži treninzima prvog tima. 

Osvrnuo se Duljaj i na sjajnu pobedu u prošlom kolu nad Voždovcem.

- Stojim iza svojih igrača, pošteno rade, osećaju dres i možemo da im zamerimo neki put na nekim greškama koje ne bi smele da se dešavaju, ali ono što ne smemo da im zamerimo je odnos prema igri. Kad smo igrali protiv Voždovca ja nisam čuo nijedan zvižduk, nijedan negativan komentar i mnogo nam je značio baš takav gol koji je postigao Aranđel Stojković u poslednjim minutima. Vratili smo se iz mrtvih i osvojili na takav način bodove. Imali smo dosta mladih igrača, Baždar, Sveta Marković, Severina... nekada je teško tražiti od mladih igrača da igraju na rezultat, jer još nemaju takmičarsko iskustvo - zaključio je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading