LEGENDE PARTIZANA SE PRONAŠLE U ATINI! Grčki skup OKORELIH grobara!(FOTO)

Autor:

Sport

24.03.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno da je crno-beloj strani Beograda zaigralo srce.

LEGENDE PARTIZANA SE PRONAŠLE U ATINI! Grčki skup OKORELIH grobara!(FOTO)

Foto: Starsport

Dok fudbaleri Partizana nastavljaju grčevitu borbu za nastavak napada na šampionski tron Crvene zvezde u Superligi Srbije, neki zaljubljenici u crno-belo pronašli su se međusobno nešto južnije i tako navukli osmeh na lica grobara.

Naime, legende "parnog valjka" Vladimir Ivić i Saša Ilić uslikali su se zajedno dok po sunčanom vremengu glavnog grada Grčke ispijaju vino i uživaju u nedeljnom ručku. 

Republika

Foto: instagram.com

Saša Ilić i Vladimir Ivić

 

S obzirom da Ilić trenutno radi u Atromitosu, lociranom u predgrađu grada koji mnogi smatraju kolevkom moderne civilizacije, deluje da je Ivić taj koji se odlučio da poseti svog prijatelja. 

Podsećamo, Vladimir Ivić je bio trener Krasnodara dok nije dobio neočekivan otkaz. Ekipu je preuzeo Murad Musaev, još jedno poznato lice grobarima. Naime, Musaev je predvodio Sabah u ovosezonskim kvalifikacijama Lige konferencije. U pitanju je ekipa koju su crno-beli izbacili posle penal serije sa velikom mukom. 

Trenutno, Ivić je bez posla, a da li je dolazak u Atinu poslovne prirode, te da li je možda u pitanju jedan od grčkih velikana Panatinaikos ili Olimpijakos, ostaje nepoznato. 

Podsećanja radi, Krasnodar je pod Ivićevim vođstvom beležio najbolje rezulate u istoriji kluba, za vodećim Zenitom zaostaje samo jedan bod i osvajanje šampionske titule uopšte nije nemoguće, uprkos seriji nešto lošijih rezultata.

Takođe, u svojoj karijeri je vladimir predvodio velike klubove poput  Votforda, Makabija iz Tel Aviva i PAOK-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading