NALJUTIO ZVEZDU, PA BRUTALNO OŠTETIO REAL MADRID! Grešni sudija SUSPENDOVAN! Komisija neumoljiva!

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hesus Hil Mancano žestoko kažnjen za previd.

NALJUTIO ZVEZDU, PA BRUTALNO OŠTETIO REAL MADRID! Grešni sudija SUSPENDOVAN! Komisija neumoljiva!

Foto: Starsport

Hesus Hil Manzano

Na nedavnoj utakmici između Valensije i Reala, glavni sudija Hezus Hil Manzano skrenuo je pažnju na sebe nekoliko puta, ali je njegova konačna odluka izazvala pravu buru u fudbalskoj javnosti. Naime, Manzano je odsvirao kraj utakmice dok je lopta letela ka Džudu Belingemu, koji ju je smestio u gol za pobedu. Međutim, umesto da Real odnese pobedu, rezultat je ostao nerešen zbog sporne odluke glavnog arbitra.

Sudijska komisija Primere nije ostala imuna na skandaloznu odluku Hezusa Hila Manzane, te mu je izrekla kaznu od dva meča zabrane vođenja utakmica. Međutim, ovo nije konačna kazna, već se očekuje da će biti doneta naknadno. Pored odluke koja je dovela do poništenja pobede Reala, Manzanu se stavlja na teret i loša procena prilikom povrede igrača, kao i sporni penal koji je dosudio za Valensiju, a koji je morao da poništi nakon poziva iz VAR sobe.

Nakon skandalozne odluke Hezusa Hila Manzane, fudbalska javnost je burno reagovala. Mnogi su isticali da je ovo samo jedan u nizu primera lošeg suđenja koje je obeležilo ovu sezonu, te su izrazili nezadovoljstvo zbog nedoslednosti u tumačenju pravila. Takođe, postavlja se pitanje da li su kazne za sudije dovoljno rigorozne u situacijama poput ove.

U zaključku, skandalozna odluka glavnog arbitra na utakmici između Valensije i Reala izazvala je pravu buru u fudbalskoj javnosti, a kazna koja mu je izrečena podigla je mnogo prašine. Ostaje da se vidi da li će ovaj slučaj imati širu repercusiju na suđenje u fudbalu i da li će biti preduzete dodatne mere kako bi se smanjio broj sličnih incidenata u budućnosti.

Podsetimo, na njega su bili ljuti i iz Crvene zvezde kada nije dozvolio izvođenje kornera u revanš meču nokaut-faze Lige Evrope protiv Milana na San Siru. To je, takođe, izazvalo burne reakcije u domaćoj javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading