ZVANIČNO: Korejac potpisao za Partizan!

Autor: P. Z.

Sport

23.01.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli završili veliki posao.

ZVANIČNO: Korejac potpisao za Partizan!

Foto: FK Partizan

Jung-Džun Goh

Reprezentativac Južne Koreje Jung-Džun Goh postao je zvanično novi fudbaler FK Partizan.

Ovaj 22-godišnjak igra na poziciji ofanzivnog veziste, a može da odgovori i zahtevima na mestima polušpica i desnog krila.

Goh je sa jesenjim prvakom Superlige Srbije potpisao ugovor na tri i po godine, odnosno do leta 2027.

Mladi Korejac je zadužio crno-beli dres sa brojem 77.

Goh je celu karijeru proveo u Pohang Stilersima, čije je prošao sve mlađe kategorije, pre nego što je pre četiri godine prekomandovan u prvi tim.

Ove sezone je u azijskoj Ligi šampiona odigrao dve utakmice, a uspeo je da postigne jedan pogodak. Ukupno je za prvi tim Stilersa odigrao 126 utakmica, na kojima je upisao 20 golova i 14 asistencija.

Za reprezentaciju Južne Koreje je debitovao sa 20 godina, što mu je i dalje jedini nastup za "A" tim. Osim toga, bio je član i svih mlađih kategorija nacionalnog tima, a osvojio je i zlatnu medalju na Azijskim igrama 2023. godine.

Goh je u ponedeljak obavio lekarske preglede u Beogradu, a već u utorak uveče se očekuje njegov dolazak na Kipar, gde će se priključiti novim saigračima na pripremama za prolećni deo sezone.

Podsetimo, izabranici Igora Duljaja će kompletne zimske pripreme proći na Kipru, gde će se spremati za pohod na titulu šampiona Srbije, prvu od 2017. godine. Crno-beli su trenutno na dobrom putu da ispune taj cilj, pošto su lideri na tabeli, sa bodom više od šestostrukog uzastopnog prvaka Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading