SENZACIJA U KUPU: OFK Vršac IZBACIO Napredak! Kraj SNA Smedereva!

Autor:

Sport

06.12.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrani su uvodni mečevi osmine finala.

SENZACIJA U KUPU: OFK Vršac IZBACIO Napredak! Kraj SNA Smedereva!

Foto: printscreen twitter

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su na svom terenu u osmini finala ovog takmičenja pobedili Smederevo rezultatom 5:0.

Golove za Radnički postigli su Milan Vidakov u 19, Milan Aleksić u 46, Branislav Milošević u 54, Nemanja Tomić iz penala u 81. i Bojan Adžić u 84. minutu.

Plasman u četvrtfinale Kupa Srbije danas je izborio je i OFK Vršac, koji je na svom terenu pobedio kruševački Napredak 1:0.

 

 

Jedini gol na utakmici postigao je Miloš Milivojević u 66. minutu.

Od 15.30 časova igraće Čukarički - Javor i Voždovac - Radnički (SM).

Fudbaleri Crvene zvezde će od 18 sati na svom terenu dočekati niški Radnički, dok će se u isto vreme u Novom Sadu sastati Mladost GAT i Vojvodina.

Poslednji meč osmine finala Kupa Srbije biće odigran sutra od 16 sati, a ekipa Partizana će na svom terenu dočekati Grafičar.

Fudbaleri Novog Pazara izborili su u utorak plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su u gostima nadigrali Inđiju 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading