ZNALI SMO DA IMAMO ŠTOPERA: Klop o novom izdanku Liverpula

Autor:

Sport

01.12.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se o dvadesetogodišnjem fudbaleru

ZNALI SMO DA IMAMO ŠTOPERA: Klop o novom izdanku Liverpula

Foto: printskrin/vikipedia

Sve je više mladih izdanaka koji se kvalitetom ističu na terenu, a pored Džuda Belingema, Viniciusa, Gavija i ostalih nada evropskog fudbala, čini se kao da nije bilo dovoljno prostora da se priča o novom talentu Liverpula.

Liverpul je na Enfildu pobedio LASK sa 4:0 u petom kolu Grupe E u Ligi Evrope, te je engleski velikan tako obezbedio nastavak takmičenja u nokaut-fazi na proleće. Trener Jirgen Klop nakon susreta govorio je o defanzivcu Džarelu Kvansahu (20) koji je proveo svih 90 minuta na terenu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop

 

- Iskreno, ovo je najbolja vest za Liverpul. Ljudi su nam uoči sezone govorili da bismo trebali da kupimo defanzivca, no znali smo da imamo Džarela. Da li smo znali da će ovako igrati? Ne baš, ali nadali smo se. Dakle, budućnost je svetla. On je igrač iz naše škole. Miran je s loptom u nogama. dobar u duelu, brz i beskompromisan u pravim trenucima, izjavio je Nemac i za kraj dodao:

- Osim Kelehera, imao je najviše spektakularnih momenata u kojima nas je sačuvao, završio je Klop o Kvansahu koji je odigrao celu utakmicu na poziciji štopera.

Dvadesetogodišnji Kvansah se ove sezone sve češće nalazi u postavi Liverpula, a pre duela sa Laskom odigrao je ceo meč i protiv Tuluza u Ligi Evrope. U Premijer ligi je nedavno predvodio odbranu tima sa Enfilda protiv Burmuta u utakmici u kojoj je njegov tim slavio sa 1:2.

Pre dve nedelje igrao je i protiv Srbije na TSC Areni, do duše osam minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading