NOVI SKANDAL U JUVENTUSU! Fudbaler OPTUŽEN za klađenje!

Autor:

Sport

11.10.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema mira u redovima "stare dame".

NOVI SKANDAL U JUVENTUSU! Fudbaler OPTUŽEN za klađenje!

Foto: Ap photo

Uprkos činjenici da Juventus beleži dobre rezultate u Seriji A, senku na korektan plasman bacili su skandali koji potresaju italijanskg velikana.

Pre njih danima se govorilo i o povredi Dušana Vlahovića, da bi posle toga na red došla bura među bjanko-nerima! Najpre se Pol Pogba našao na udaru zbog korišćenja doping sredstava, a sada je red došao na Nikolo Fađolija.

Kako prenosi Korijere delo sport, ovaj dvadesetdvogodišnji vezista optužen je za klađenje na onlajn platformama, a neke od opklada su se ticale i kluba sa koji nastupa. Prema navodima istog izvora, Fađoli je pod sumnjom utakmice Sasuolo - Juventus iz 5. kola ove sezone u italijanskom prvenstvu, kada je klub iz Torina poražen rezultatom 2:4.

Foto: Ap photo

Nikolo Fađoli (desno) u duelu protiv Frajburga

Navodno, jedna od onlajn kladionica je primila veliki broj uplata na broj golova, a podsetimo i to da u Italiji, kao i većini država, važi pravilo da je sportistima zabranjeno da se klade, naročito na timove za koje nastupaju ili lični učinak. Kompletan slučaj je dospeo u ruke tužioca Đuzepea Činea koji bi trebalo da utvrdi okolnosti čitavog spora, kao i to da li je fudbaler učestvovao u nedozvoljenim radnjama i ako jeste, kolike su bile cifre.      

Ako se sve pomenuto ispostavi tačnim, Fađoliju preti trogodišnja zabrana bavljenja fudbalom, kao i ogromna novčana kazna. Verovatno bi to onda samo pokrenulo točak i još veću aferu, jer bi onda pod sumnjom bio i veći deo ekipe Maksa Alegrija, pa bi se postavila brojna pitanja o eventualnom ispadanju "stare dame" administrativnim putem u niži rang.    

Juventus je posle osam kola Serije A na trećem mestu na tabeli sa 17 bodova, četiri manje u odnosu na prvoplasirani Milan. Klub iz Torina je do sada pokazao ozbiljan kvalitet i istakao kandidaturu za "Skudeto", ali situacija oko optužbi Pogbe za doping i ukoliko se dokaže Fađolija za klađenje, svakako bi dodatno mogla da promeni idiličnu atmosferu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading