MRKELA POSLE REMIJA SA JANG BOJSOM: Potrebna je analiza! Na stručnom štabu je da vidi zašto je to tako!

Autor:

Sport

05.10.2023

00:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde dao opširne odgovore nakon drugog kola Lige šampiona.

MRKELA POSLE REMIJA SA JANG BOJSOM: Potrebna je analiza! Na stručnom štabu je da vidi zašto je to tako!

Foto: Starsport

Mitar Mrkela

Fudbaleri Crvene zvezde i Jang Bojsa odigrali su na stadionu "Rajko Mitić" sjajnu utakmicu, u drugom kolu Lige šampiona, a ona je završena bez pobednika.

Posle meča je svoje utiske izneo sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

- Rezultat je realan, bilo je perioda dobre igre oba tima, prvo smo mi vodili, pa su oni. Bilo je trenutaka kada sam mislio da je Jang Bojs dosta bolji, a onda posle drugog gola njihovog zaigrali smo stvarno dobro, izjednačili, mogli smo i da pobedimo - rekao je Mrkela novinarima.

Nastavio je u istom ritmu.

To da li sam zadovoljan ili nisam znaćemo na kraju takmičenja. Odnosno, da li ćemo da ostvarimo zacrtane ciljeve. I dalje smo u igri, u ravni sa Jang Bojsom, čekaju nas još četiri utakmice, mislim da kako takmičenje bude odmicalo da ćemo biti sve bolji. Ne mogu ništa da zamerim igračima, dali su sve od sebe, kada se podvuče crta bili smo bliži pobedi. To govori i neka statistika, koja pokazuje da smo imali i poneki šut više, da je njihov golman imao odbranu više. To potvrđuje ovo što pričam.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Mitar Mrkela

Zvezda drugi put zaredom u Ligi šampiona prima gol odmah na startu drugog poluvremena.

Moraćemo da analiziramo te situacije, na stručnom štabu je da vidi zašto je to tako. Činjenica je da se to desilo na obe utakmice i to treba primiti k znanju.

Prvenac u crveno-belom dresu postigao je Šerif Ndiaje.

Znate kako, preterano je ako nekog ocenjujete posle dve utakmice. Ne bih da koristim grube reči... Endijaje je i protiv Mančester Sitija i Radničkog iz Niša odigrao dobre utakmice, večeras je takođe bio dobar. Videlo se da je kvalitetan napadač, bio je stalna opasnost po gol Jang Bojsa.

Republika

Foto: Zvezda TV/printscreen

Šerif Ndiaje i Mitar Mrkela

Štoper Crvene zvezde Naser Điga bio je sjajan, ali je skrivio penal.

Prezadovoljan sam - kratko i jasno je odgovorio.

Nagradu za igrača utakmice poneo je Osman Bukari.

- Bukari je odigrao dobru utakmicu, učinak odličan. Bilo je još dosta dobrih igrača, svima čestitam - zaključio je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading