MITROVIĆ JE ZVER KAO HALAND: Napadač Srbije rame uz rame Norvežaninu, ostale zvezde im gledaju u leđa

Autor:

Sport

27.09.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Špic "orlova" dobio najveću ocenu kada je u pitanju snaga, Sergej ima najveću ukupnu ocenu, a tu su i ostali reprezentativci Srbije.

MITROVIĆ JE ZVER KAO HALAND: Napadač Srbije rame uz rame Norvežaninu, ostale zvezde im gledaju u leđa

Foto: profimedia, Starsport

Aleksandar Mitrović je fudbalska zver od koje strahuju svi! Mitar ne zaostaje po fizičkim predispozicijama i umeću na terenu za asom Mančester sitija Erlingom Halandom, a sada je to dobilo i zvanično potvrdu. Naime, EA Sports je objavio novu fudbalsku igricu FC 24 (nekadašnja FIFA 24) a sada su isplivale ocene koje su dobili svi fudbaleri, uključujući i Srbe.

Republika

Foto: EA sports

 

Tako je Mitrogol dobio ocenu 88 kada je u pitanju snaga, koju ima i stameni Norvežanin, dok su bolje, sa 89, ocenjeni samo Marega, Kondogbia, Damfris i Palinja. Aleksandar je u samom vrhu i kada je u pitanju ukupna ocena. Najvišu zbirnu ocenu dobilu su Kilijan Mbape, Haland i Kevin de Brujne 91, Mesi je ostao na 90, dok je recimo Kristijano Ronaldo tek sa ocenom 86.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Kada su u pitanju ostali srpski reprezentativci, Sergej Milinković-Savić dobio je ocenu 86 i ona je najveća ukupna zbirna ocena kada su u pitanju naši fudbaleri (Mitrović je dobio 79), Filip Kostić i Dušan Vlahović 83, a Dušan Tadić 82. Međutim, srpski fudbaleri su dobili značajno visoke ocene kada su u pitanju pojedinačni segmenti u igri.

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

 

Tako je Nemanji Radonjiću dodeljena brzina 88, Kostić je na 85, koliko imaju i Filip Mladenović. Očekivano, najbrži fudbaler u igrici je Mbape sa ocenom 97. Najbolji šut ima Vlahović sa ocenom 85, Tadić i Sergej su na 80, dok su najbolje ocenjeni Haland i Hari Kejn sa ocenom 93.

Foto: EA sports

 

Najbolji pas ima Tadić sa ocenom 85, Sergej i Kostić su na po 82, dok je bez premca De Brujna sa ocenom 94. Tadić je i naš najbolji dribler sa ocenom 83, a slede Sergej i Kostić sa po 82. Najbolji dribler je Mesi sa 94. Kada je u pitanju odbrana, Nikola MilenkovićSergej i Nemanja Gudelj su dobili ocene 79. Najbolji defanzivci u igrici su Markinjos, Virdžil Van Dajk, Kazemiro i Ruben Dias sa ocenom 89.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Jaki u odbrani: Nikola Milenković i Nemanja Gudelj

 

Od Zvezde i Partizana ni traga ni glasa

Kada su u pitanju fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, slika nije nimalo prijatna - nema ih. Tačnije, Šerif Ndiaje se našao na listi kao fudbaler Adane sa ocenom 70, a Điga kao igrač Bazela sa ocenom 62. Od crno-belih nema nikog, ali su tu zato bivši fudbaleri Partizana Umar Sadik sa ocenom 77 i Takuma Asano sa ocenom 74.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading