HRVAT O RADONJIĆEVIM BUBICAMA I PROBLEMIMA: Ume da se izoluje, a onda se brzo razljuti! Zaledi se od jakog rivala

Autor:

Sport

23.09.2023

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja se mora prihvatiti takvim kakav jeste, kaže trener Torina.

HRVAT O RADONJIĆEVIM BUBICAMA I PROBLEMIMA: Ume da se izoluje, a onda se brzo razljuti! Zaledi se od jakog rivala

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Radonjić

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić odigrao je fantastičnu utakmicu u pobedi Torina nad Salernitanom u prošlom kolu Serije A, pošto je bio strelac dva gola. Malo je nedostajalo da brzonogi napadač postigne het-trik, ali je njegova majstorija poništena zbog ofsajda.

Radonjić u mladim kategorijama slovio za vunderkinga, ali ga je neobuzana narav koštala još bolje karijere. Uprkos nestabilnom karakteru i "bubicama", popularni Radonja ipak je uspeo da izgradi ime na fudbalskoj mapi, a čini se da u italijanskom Torinu pod patronatom hrvatskog trenera Igora Jurića proživljava proživljava najbolje momente. Naravno, nakon onih u Crvenoj zvezdi.

Stoga se neretko nalazi u fokusu italijanskih medija, što je bio slučaj i na konferenciji za medije uoči utakmice petog kola Serije A u kojoj Torino Ivana Jurića dočekuje Romu Žozea Murinja.

- Radonjić se mora prihvatiti takvim kakav jeste. Kada trenira postaje uzbuđen, dribla, igra. Onda stavim Đišija ispred njega i on se zaledi. Kada se suočava sa jakim protivnicima, on ima problem. Voleo bih da igra više, ali on to ne želi jer to ne poboljšava njegove karakteristike, pa ide u širinu. Za razliku od Brekala, koji se slaže sa tim, on ima tendenciju da se izoluje iz meča, onda se brzo razljuti - rekao je trener "bikova" Jurić.

Foto: Tanjug/AP

Ivan Jurić

Torino u novoj sezoni ima sedam bodova u četiri meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading