POKAZAO DA SE NE BOJI AŽDAJA: Lučić pre dve godine debitovao za IMT, a sada na Etihadu pravio LOM!

Autor:

Sport

20.09.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno se širokom auditorijumu predstavio mladi as Crvene zvezde.

POKAZAO DA SE NE BOJI AŽDAJA: Lučić pre dve godine debitovao za IMT, a sada na Etihadu pravio LOM!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Lučić protiv Mančester sitija

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da naprave senzaciju i da savladaju Mančester siti u prvom kolu Lige šampiona, iako su vodili na poluvremenu. Na kraju, "građani" su slavili sa 3:1.

Posle meča je svoje utiske izneo mladi as Vladimir Lučić.

- Nažalost smo izgubili, igrali smo protiv najbolje ekipe na svetu... Mislim da smo se pokazali u dobrom svetlu čak smo i vodili na poluvremenu. Primili smo brz gol u drugom poluvremenu, tu nas je malo možda poremetilo i na krjau smo izgubili 3:1. Ostaje žal što nismo ostvarili bolji rezultat, bio bi veliki rezultat da smo uzeli bod ili da smo pobedili, ali šta je tu je, idemo dalje i čekamo derbi - rekao je Lučić posle meča.

Nastavio je u dahu.

- Neopisivo bogatstvo stvarno, najveći uspeh u mom životu, prezadovoljan sam zbog toga što mi je šef ukazao šansu da debitujem u Ligi šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

Pokazao je Lučić u nekoliko navrata da se ne plaši Sitijevih zvezda.

Da, mislio sam da ću dobiti još prilika da idem u dribling "1 na 1" ili "1 na 2" ali nema veze... Imam sam ih dosta, dobro sam prošao u par situacija ali nisam dobro centrirao. Protiv Vokera mislim da je to bilo, brz igrač, zalomio sam ga ali se brzo okrenuo, morao sam opet da ga zalomim.

Lučić je u seniorskom fudbalu debitovao pre samo dve godine debitovao za IMT, a već sada je zaigrao u eliti.

Stvarno, neverovatan put u mojoj karijeri, morao sam da krenem od druge lige da bih se probio u Zvezdi, ali to me je i doguralo do ovde - podvukao je Lučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading