ZVEZDA IMA NAJBOLJEG IKADA! Omri Glazer oborio REKORD Lige šampiona!

Autor:

Sport

20.09.2023

00:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski golman pravio čuda na Etihadu.

ZVEZDA IMA NAJBOLJEG IKADA! Omri Glazer oborio REKORD Lige šampiona!

Foto: FK Crvena zvezda

Omri Glazer

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da naprave senzaciju i da savladaju Mančester siti u prvom kolu Lige šampiona, iako su vodili na poluvremenu. Na kraju, "građani" su slavili sa 3:1.

Na tom meču je rekorder elitnog takmičenja postao golman crveno-belih Omri Glazer, koji je upisao neverovatnih 13 odbrana.

Glazer je fenomenalno branio u većem delu meča na stadionu "Etihad" i bio najzaslužniji što je Zvezda na poluvreme otišla sa prednošću od 1:0, ali je imao nesreću da u 60. minutu kiksne i omogući Hulijanu Alvarezu da postigne gol iz slobodnog udarca, dok je kod preostala dva gola bio bez šansi da odbrani.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Omri Glazer brani šut Erlinga Halanda

Izraelac je na listi po broju odbrana prestigao Fernanda Musleru koji je imao 12 odbrana na meču Galatasaraj - Real koji je odigran 22. oktobra 2019. godine.

U grupi golmana sa po 11 odbrana u Ligi šampiona je i doskorašnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan koji je toliko zaustavljenih udaraca imao u porazu 1:6 od Pari Sen Žermena, 3. oktobra 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading