ZVEZDA OTPUTOVALA U MANČESTER! Evo koga je Bahar poveo na PREMIJERU u Ligi šampiona!

Autor:

Sport

18.09.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas startuju u ovosezonskoj Ligi šampiona duelom protiv Mančester sitija, a Barak Bahar je u Englesku poveo 23 igrača.

ZVEZDA OTPUTOVALA U MANČESTER! Evo koga je Bahar poveo na PREMIJERU u Ligi šampiona!

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Prvak Srbije se obrukao pred premijeru u Ligi šampiona i izgubio od Čukaričkog na Banovom brdu od najboljeg evropskog tima.

Nemaju vremena na Marakani da kukaju, jer već sutra (utorak, 21.00) na "Etihadu" igraju premijerni meč ovogodišnje grupne faze najelitnijeg klupskog takmičenja.

Na ovaj put, trener Zvezde Barak Bahar je poveo 23 fudbalera. Na spisku putnika su: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Srđan Mijailović, Naser Điga, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Marko Stamenić, Kings Kangva, Gelor Kanga, In Bom Hvang, Mirko Ivanić, Osman Bukari, Stefan Mitrović, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Uroš Kabić, Šerif Endiaje i Žan Filip Kraso.

Nisu baš očekivali crveno-beli da će sa dva poraza u džepu morati da idu na noge Mančester sitiju, ali je takav momentum u Ljutice Bogdana koji moraju da promene. 

Izraelac nije zadovoljan kako njegova ekipa izgleda, a nije imao baš dovoljno vremena da analizira neuspeh od Čukaričkog, već drugi u sezoni, pošto je prethodno morao da čestita i Voždovcu. Crvena zvezda je čarter letom otputovala ka Velikoj Britaniji dan pred prvi meč u ovosezonskoj Ligi šampiona.

 

 

U okviru prve runde elitnog takmičenja, prvak Superlige gostuje timu Pepa Gvardiole, a pravdu u ovom meču će deliti portugalska četvrorka. Na centru će biti Žoao Pineiro, kome će pomagati zemljaci Bruno Žesus i Lusijano Maija, dok će u VAR sobi sedeti Tiago Martins.

Zanimljivo da glavnog delioca pravde na Marakani pamte po dobru, jer je sudio Zvezdi protiv turskog Trabzona prošle sezone u Beogradu, kada je domaćin pobedio 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading