NOVI ODLAZAK SA MARAKANE! Zvezda PRODALA igrača za određene PROCENTE! Bahar ne računa na NJEGA!

Autor:

Sport

20.08.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastanak ozvaničen bez obeštećenja.

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE! Zvezda PRODALA igrača za određene PROCENTE! Bahar ne računa na NJEGA!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je bez obeštećenja pustila mladog napadača Iliju Babića u subotički Spartak, s tim što će joj pripasti 50 odsto od narednog transfera.

Mladi napadač (21) počeo je ovu sezonu na pozajmici u Voždovcu i odigrao jedan meč za Zmajeve. Ipak, ta saradnja je brzo prekinuta i karijeru nastavlja u Subotici, gde bi trebalo da ima zapaženiju ulogu. Ugovor je potpisan na četiri godine.

Rođeni Novosađanin je prošao školu Vojvodine i Zvezde, ali na Marakani nije uspeo da se izbori za minutažu u žestokoj konkurenciji, kod trenera Baraka Bahara.

 

 

Tokom prethodne sezone je nastupao boje ekipe Mladost GAT, za koju na 30 utakmica nije postigao gol.

Sada će se dokazivati u Spartaku, koji je ovog leta prodao napadača Srđana Hrstića u švedski Haken i neophodan mu je novi špic.

Subotičani su prvenstvo otvorili sa dve pobede i dva poraza. Poslednji su doživeli upravo na Marakani od Crvene zvezde 0:3 (0:3), a sledećeg vikenda dočekuju kruševački Napredak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading