SPLIĆANI BAŠ MRZE ZAGREPČANE: Torcida podržala BBB, a Poljud ih najstrašnije izviždao i psovao

Autor:

Sport

13.08.2023

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"J***š Zagreb, j****š Dinamo", kao i "Gazi purgere", vikali na Poljudu

SPLIĆANI BAŠ MRZE ZAGREPČANE: Torcida podržala BBB, a Poljud ih najstrašnije izviždao i psovao

Foto: YouTube/Printscreen/ULTRAS ATMOSFER

"Torcida" na "Poljudu" tokom derbija Hajduk - Dinamo (1:1)

Animozitet koji vlada između navijača Hajduka iz Splita i zagrebačkog Dinama traje uprkos tome što su huligani Dinama trenutno na baš velikim mukama u grčkim zatvorima.

Njih više od 100, podsetimo, uhapšeno je u Atini nakon što su prošlog ponedeljka napali navijače AEK-a ispred njihovog stadiona u naselju Nova Filadelfija, a tom prilikom nastradao je pristalica domaćih Mihalis Kacunis (29).

Međutim, solidarnost od Splićana nisu dobili, iako se među ultrasima prethodnih dana promalja podrška za BBB. Hajduk iz Splita dočekao je Slaven Belupa u hrvatskom šampionatu (3:0) kada su pripadnici Torcide na svojoj severnoj tribini istakli transparent podrške ljutim rivalima iz Zagreba. Poruka je glasila "Podrška Bed Blu Bojsima", a zatim su počeli da pevaju pesmu "Zovi, samo zovi, svi će sokolovi za te život dati". Umesto aplauza i odobravanja, ostak stadiona "Poljud" na kojem je bilo oko 30.000 ljudi počeo je glasno da zviždi. Potom je počelo skandiranje "J***š Zagreb, j****š Dinamo", kao i "Gazi purgere". To zapravo nije bio kraj neslaganju navijača na stadionu Hajduka, pa je nešto kasnije na tribini gde je smeštena Tordica izbila tuča.

 

https://www.instagram.com/p/Cv5YQMkM2f4/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Grčka policija u nedelju je produžila pritvor huliganima iz Hrvatske nakon što su jedan po jedan bili da daju izjavu na sudu. Navodno će svi oni biti raspoređeni po zatvorima širom zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading