SERGEJ ME MOLIO DA GA PUSTIM U SAUDIJSKU ARABIJU: Lotito jasan - SMS ide tamo zbog novca!

Autor:

Sport

11.07.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik rimskog kluba otvoreno o transferu o kom bruji čitava Evropa.

SERGEJ ME MOLIO DA GA PUSTIM U SAUDIJSKU ARABIJU: Lotito jasan - SMS ide tamo zbog novca!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić protiv Rome

Sergej Milinković Savić, reprezentativni vezista Srbije i fudbaler Lacija, karijeru će nastaviti u saudijskom Al Hilalu.

Ostalo je da se utanače završni delovi ugovora, a prema prvim najavama, čitav posao bi, zajedno sa obeštećenjem i ugovorom za našeg fudbalera, trebao da iznosi oko 150.000.000 evra.

Godinama je u evropskom fudbalu Sergej Milinković Savić jedna od glavnih priča, ali je već osam sezona naš reprezentativac ostao u Laciju, uprkos brojnim povezivanjima sa najjačim klubovima Starog kontinenta.

Ipak, sada je došlo vreme za rastanak, a o čitavom poslu se oglasio i Klaudio Lotito, predsednik Lacija.

Ako neko želi da ide u Saudijsku Arabiju, glavni i jedini razlog je novac i to je svakome jasno. Što učiniti ako neko toliko želi da ode iz kluba? Imam s njim dobar odnos i na kraju je on taj koji odlučuje. Nazvao me na telefon i molio da ga pustim i da prihvatimo tu ponudu. Uzeće ogroman novac - rekao je Lotito.

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković Savić u dresu Lacija

Dodao je da i dalje ništa nije potpisao.

Ja zasad nisam ništa potpisao. Rečeno mi je da je stigla dobra ponuda. Ne toliko za klub, koliko za samog igrača - istakao je Lotito.

Videćemo u narednim danima da li će doći do ovog transfera, a ako SMS stvarno pojača Al Hilal, jasno je da je sa ozbiljnim fudbalom završio, ali će makar za to biti odlično plaćen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading