KRAJ SAGE OKO SERGEJA: Poznato gde Milinković Savić NASTAVLJA karijeru?!

Autor:

Sport

05.07.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin bi konačno mogao da potpiše ugovor.

KRAJ SAGE OKO SERGEJA: Poznato gde Milinković Savić NASTAVLJA karijeru?!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Godinama je u evropskom fudbalu Sergej Milinković Savić jedna od glavnih priča, ali je već osam sezona naš reprezentativac ostao u Laciju, uprkos brojnim povezivanjima sa najjačim klubovima Starog kontinenta.

Sergeju je ostala još samo jedna godina ugovora, koji ističe 2024, pa je delovalo da će reprezentativac Srbije izvesno napustiti "večni grad" i preseliti se u neki drugi klub. Ipak, po svemu sudeći, od toga nema ništa.

Naime, prema informacijama "Skaj Italije", nijedan klub koji je u prethodnim prelaznim rokovima želeo Sergeja sada nije dovoljno "zagrizao" za srpskog fudbalera. Juventus će potpisati Adrijana Rabioa, Inter vaga između Davida Fratezija i Lazara Samardžića, Milan nema para, a čini se i da su se klubovi van "čizme" ohladili kada je u pitanju Sergej Milinković Savić.

Foto: Starsport

Sergej Milinković Savić u dresu Srbije

Klaudio Lotito, predsednik Lacija, je ranije zahtevao ogroman novac za Srbina, niko nije bio spreman da plati, pa je Sergej, ni kriv ni dužan, od 2015. godine u Rimu. Ovog leta je stigla ponuda iz Saudijske Arabije, ali je očigledno da se sjajnom vezisti tamo ne ide, već da želi da i dalje igra ozbiljan fudbal.

Iako se činilo kao nemoguće, SMS će verovatno produžiti ugovor sa Lacijom, kako tim sa juga Italije ne bi ostao bez obeštećenja, kada našem fudbaleru istekne ugovor.

Videćemo do kraja leta da li će biti nekih iznenađenja, a ako ne, i naredne sezone ćemo Sergeja gledati u svetlo plavom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading