IBRAHIMOVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE! Zlatan sve ŠOKIRAO: Penzija se PREKIDA, ponovo će igrati i to na VELIKOJ SCENI?!

Autor:

Sport

27.06.2023

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo može samo Šveđanin.

IBRAHIMOVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE! Zlatan sve ŠOKIRAO: Penzija se PREKIDA, ponovo će igrati i to na VELIKOJ SCENI?!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Taman kada smo pomislili da je jedna velika era završena - Zlatan Ibrahimović nas je ponovo sve iznenadio.

Šveđanin je "okačio kopačke o klin" u finišu prošle sezone, ali je sada promenio planove i moguće je da ćemo ga gledati na velikoj sceni i 2023/24.

Dao je Zlatan izjavu u kojoj je najavio da bi mogao da se vrati fudbalu i to u dresu Milana.

Sad mi se ne žuri, ali videćemo šta će biti dalje. Prošle su samo tri nedelje otkako sam objavio da se penzionišem. Možda se vratim na teren... Možda za mesec dana budem u Milanovom trening kampu - rekao je Ibrahimović za "Sport Mediaset", pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

 

- Zahvalan sam svima koji bi želeli da me vide u Milanu, makar i u ulozi menadžera. Milan će uvek biti u mom srcu. Mnogo toga smo prošli sa ovim klubom. I ta vrsta ljubavi navijača mi daje snagu.

Podsetimo, tokom bogate karijere nastupao je za Malme, Ajaks, Juventus, Milan, Inter, Barselonu, PSŽ, Mančester junajted i Los Anđeles Galaksi. Karijeru je završio sa 511 pogodaka na klupskom nivou kraj svog imena, dok za reprezentaciju Švedske ima učinak od 122 meča i 62 gola.

Osvojio je mnoge trofeje, a jedan od retkih koji mu je izmakao je Liga šampiona. "Ušati" pehar mu je ostao san, te Zlatan možda baš zbog toga razmišlja o povratku iz penzije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading