NIŠTA OD DOLASKA U ZVEZDU: Nemanja Gudelj ostaje u Sevilji

Autor:

Sport

24.06.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski defanzivac produžio ugovor s osvajačem Lige Evrope do 2026. godine.

NIŠTA OD DOLASKA U ZVEZDU: Nemanja Gudelj ostaje u Sevilji

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Gudelj

Nemanja Gudelj (31) je vojnik Sevilje! Reprezentativac Srbije osvojio je nedavno sa španskom ekipom Ligu Evrope, a nakon kraćeg odmora i reprezentativnih obaveza sa Srbijom produžio je ugovor sa svojim klubom do 2026. godine. Naime, iskusnom defanzivcu je aktuelni ugovor isticao 30. juna i nagađalo se gde bi mogao da nastavi karijeru, ali se ipak odlučio da ostane na istoj adresi.

 

 

- Nemanja će sada imati priliku da još najmanje tri sezone nastavi da pokazuje svoje vrline na terenu i van njega - poručili su iz Sevilje.

Na taj način su kratkih rukava ostali svi klubovi koji su nameravali da ga dovedu, poput turskog Bešiktaša. Takođe, u vodu su pale i sve spekulacije gde bi Gudelj mogao da se preseli, pa i o Crvenoj zvezdi za koju su argumenti bili povratak kući, da bude bliže svojoj lepšoj polovini Anastasiji Ražnatović, ali i da igra u Ligi šampiona, u kojoj će nastupiti sa Seviljom.

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Gudelj osvojio Ligu Evrope Sa Seviljom

Podsetimo, Gudelj je u Sevilju došao u leto 2019. iz kineskog Guangdžoua, odnosno posle pozajmice u Sportingu iz Lisabona. Za četiri sezone u Sevilji, Nemanja je odigrao 163 utakmice i osvojio dve Lige Evrope. On je prošle sezone upisao 53 nastupa i bio je najstandardniji u svom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Delija

24.06.2023 21:25

Šta će nam taj Papak koji nema pojma ...