MBAPE IZRIČIT: Briga me za reakcije, imam samo jednu opciju!

Autor:

Sport

15.06.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler PSŽ razrešio sve dileme oko svoje sudbine i stavio tačku na nagađanja

MBAPE IZRIČIT: Briga me za reakcije, imam samo jednu opciju!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Kilijan Mbape razrešio je sve dileme oko svoje sudbine i stavio tačku na nagađanja da će napustiti "Park Prinčeva". Jedan od najboljih fudbalera današnjice, na konferenciji za medije uoči mečeva reprezentacije Francuske, bio je izričit:

U ovom trenutku imam samo jednu opciju, a to je da ostanem u Pari Sen Žermenu. Planiram da budem tu kada sezona počne. Nisam znao da pismo nekoga može da ubije. To je samo pismo, nije me briga za rekacije - izjavio je Mbape.

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape u dresu PSŽ-a

Prethodnih dana, odnosno meseci, glasno se spekulisalo da će brzonogi napadač promeniti sredinu i otići u Real Madrid. Ustvari, i sam je podgrejao navode pošto je u otvorenom pismu obavestio javnost i njegov sadašnji klub da neće produžiti ugovor koji mu ističe na leto naredne godine.

Mnogi su u tom trenutku pomislili da sledi već najavljivani transfer u Real za 180.000.000 evra, koliko inače "sveci" traže za svog najboljeg igrača. Međutim, kako trenutno stvari stoje, Mbape će ostati u Parizu još jednu sezonu, a onda otići kao slobodan igrač najverovatnije u "kraljevski klub".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading