POTRES NA APENINIMA: Napušta Lacio - SMS ima novi klub?

Autor:

Sport

04.05.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac blizu transfera karijere.

POTRES NA APENINIMA: Napušta Lacio - SMS ima novi klub?

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

Rukovodstvo Juventusa spremno je da ponudi 25 miliona evra Laciju za srpskog fudbalskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića, prenosi "Kalčomerkato".

Milinković-Savić ima ugovor sa Laciom do juna 2024. godine, a prvi čovek rimskog kluba Klaudio Lotito je više puta tražio 100 miliona evra za srpskog reprezentativca. Međutim, italijanski mediji navode da je srpskom fudbaleru cena pala posle Svetskog prvenstva u Kataru.

On je spreman da nastavi karijeru u Juventusu, koji je u kontaktu sa menadžerom srpskog fudbalera Matejom Kežmanom. Torinski klub je spreman da ponudi Laciju samo 25 miliona evra za Milinković-Savića, koji će u julu ući u poslednju godinu ugovora sa rimskim klubom.

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Milinković-Savić u dresu Lacija

On bi na kraju naredne sezone mogao da napusti Lacio bez obeštećenja zbog čega Lotito planira da ga proda već u letnjem prelaznom roku, ali samo pod uslovom da dobije pravu ponudu.

Milinković-Savić je u Lacio stigao pre osam godina iz Genka. On je ove sezone odigrao 42 meča za Lacio u svim takmičenjima i postigao je osam golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading