MILOJEVIĆ NE SLAVI TITULU: Takav sam čovek, mislim na VEČITI DERBI!

Autor:

Sport

22.04.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg kluba sa Marakana pokušaće da u nastavku sezone pruži priliku mladim igračima.

MILOJEVIĆ NE SLAVI TITULU: Takav sam čovek, mislim na VEČITI DERBI!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde odbranili su titulu prvaka Srbije! Crveno-beli su na stadionu "Rajko Mitić" pobedili TSC rezultatom 4:1 (1:1), u utakmici prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. Svoje utiske nakon šestog uzastopnog šampionskog naslova izneo je trener kluba iz Ljutice Bogdana Miloš Milojević.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

- Srećan sam što smo pobedili, još nisam svestan važnosti ove utakmcie i titule. Valjda zato što je ovo šesta uzastopna titula. Čestitam igračima na svakom uloženom trudu, čestitam i navijačima. Takav sam čovek da ne slavim mnogo, već mislim na sredu i "večiti derbi" - rekao je Milojević.

U sredu crveno-bele očekuje duel sa Partizanom na stadionu u Humskoj.

- Lakše se diše nakon overe titule, ali uvek sam pričao da je to derbi, nema razlike, nema ko je ko je mesto. I mi i oni idemo na pobedu. U dobrom smo naletu i mislim da u dobrom momentu idemo na megdan Partizanu.

Da li će Crvena zvezda u nastavku sezone pružiti više šansi mladim igračima?

- Svakako! Ali mislim da ne treba tako da se gleda, jednostavno imate dobre i loše fudbalere. Naravno da postoji odogovornost prema Zvezdi i mladim igračima. Mi smo taletnovana nacija. Ja sam uvek odgovoran i biću dok sam ovde. Zvezda ide da pobedi svaku utakmicu - zaključio je Miloš Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading