POZNATE KVOTE ZA OSVAJANJE LIGE ŠAMPIONA! "Građani" za koplje ispred svih

Autor:

Sport

20.04.2023

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester sitiju se najviše veruje, sledi njegov rival u polufinalu Real Madrid, a najmanje izglede imaju milanski klubovi, koji su na drugoj strani kostura

POZNATE KVOTE ZA OSVAJANJE LIGE ŠAMPIONA! "Građani" za koplje ispred svih

Foto: Tanjug/AP

Mančester siti ima ubedljivo najveće šanse da osvoji ovogodišnje izdanje Lige šampiona, sudeći po kvotama koje nudi poznata srpska bukmejkerska kuća Soccerbet.

"Građanima" se najviše veruje da mogu do premijernog trofeja u elitnom takmičenju iako ih tek očekuje polufinalni dvomeč s aktuelnim šampionom Evrope i rekorderom po broju osvojenih "ušatih pehara" - Real Madridom (14).

Republika

Foto: Tanjug/AP

DRUGI FAVORITI Modrić i Benzema

Naime, kvota na Siti iznosi, po mnogima, mizernih 1,65, koju stručnjaci opravdavaju prethodnim rezultatima u LŠ, budući da, počevši od grupne faze sve do preksinoćeg revanša četvrtfinala, nijednom nisu osetili gorčinu poraza. Dakle, izabranici Pepa Gvardiole zabeležili su šest pobeda i četiri remija, uz fantastičnu gol-razliku od 26 datih i samo četiri primljena gola. Međutim, u narednoj rundi takmičenja očekuje ih najteži zadatak. U prvom meču polufinala gostuju na stadionu "Santjago Bernabeu" 9. maja, dok će u revanšu na stadionu Etihad osam dana kasnije gostovati Real Madrid. Zanimljivo, pobeda "kraljevskog kluba" u megaderbiju evropskog fudbala, a potom i u eventualnom finalu 10. juna na stadionu "Ataturk" u Istanbulu vrednuje se sa čak 4,50.

Republika

Foto: Tanjug/AP

PRŠTAĆE U ITALIJI Derbi dela Madodina u polufinalu

A sad ona druga strana kostura, čiji klubovi - italijanski gradski rivali Milan i Inter, imaju najmanje izglede za osvajanje Lige šampiona. Kvota na nero-azure iznosi osam, dok je na roso-nere čak devet. Pomalo čudno, imajući u vidu da će se jedan od njih sigurno naći na korak do evrotitule posle dvomeča u kojem će Milan 10. maja u uvodnom duelu biti nominalni domaćin (revanš 16. maja na istom stadionu). Takođe, milanski klubovi imaju ogromno iskustvo i tradiciju igranja velikih utakmica i u završnicama jer je, naime, Milan bio šampion Evrope čak sedam puta, dok je Inter u tri navrata zavladao kontinentalnim prestolom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading