ISKOMPLIKOVALO SE! Makabi STOPIRAO dolazak Bahara u Zvezdu! Izraelci TRAŽE da se ISPUNI jedan USLOV!

Autor:

Sport

19.04.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Makabi Haife Barak Bahar slovi za naslednika Miloša Milojevića na klupi crveno-belih.

ISKOMPLIKOVALO SE! Makabi STOPIRAO dolazak Bahara u Zvezdu! Izraelci TRAŽE da se ISPUNI jedan USLOV!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Iako je tokom jučerašnjeg dana izgledalo da će Crvena zvezda novu sezonu i učešće u Ligi šampiona započeti sa novim trenerom, Barakom Baharom na klupi, najnovije informacije donose drugačiji tok ovog transfera.

Naime, uprkos tome što je srpski šampion postigao dogovor sa iskusnim stručnjakom i ponudio mu dvogodišnji ugovor po kome će zarađivati 1.200.000 evra, a Makabi Haifi na ime obeštećenja platiti 600.000 evropskih novčanica za Baharovu slobodu, stvar se iskomplikovala!

O čemu se zapravo radi? Predsedik Haife Jakov Šahar, prema pisanju izraelskih medija, ne želi da ulazi u pregovore sa Zvezdom ispod milion evra, za njegovo obeštećenje!

Foto: Starsport

 

- Koliko će obeštećenje Zvezda morati da plati? Kada nam se zvanično i obrate – čuće - stoji u izjavi iz Makabija datoj portalu Walla.

Bahar je, naime, pristao na uslove srpskog šampiona, kao i da će sa sobom u Srbiju povesti pomoćnika Gaja Vizingera, trenera golmana Gaja Sarfatija i analitičara Adama Davida.

Samo je kondicioni trener Dror Šimšon odbio da napusti Makabi i izrazio želju da ostane u Haifi, iako Barak želi sa sobom da ga povede na Marakanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading