SVE JE GOTOVO! Barak Bahar doneo KONAČNU ODLUKU! Poznato koga će PREDVODITI u novoj sezoni!

Autor:

Sport

18.04.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski stručnjak prihvatio je ugovor sa Crvenom zvezdom, pa će od jeseni naslediti Miloša Milojevića na trenerskoj klupi.

SVE JE GOTOVO! Barak Bahar doneo KONAČNU ODLUKU! Poznato koga će PREDVODITI u novoj sezoni!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Ukoliko su postojale nedoumice, više ih nema! Barak Bahar će, prema pisanju izraelskih medija, predvoditi Crvenu zvezdu u novoj sezoni!

Iskusni stručnjak i trener Makabi Haife je posle dugih pregovora, rešio da prihvati poziv srpskog šampiona i od jeseni preuzme crveno-bele, odnosno, postane stanovnik Srbije.

Prema navodima, Bahar će dobiti ugovor na dve godine, po kome će obezbediti 1.200.000 evra po sezoni, a u tu cifru se ne uračunavaju bonusi.

Aktuelni šef struke Zvezde Miloš Milojević imaće privilegiju da sa crveno-belima podigne pehar namenjen osvajaču Mozzart Superlige Srbije. Biće to šesti uzastopni trofej u nacionalnom prvenstvu za klub sa Marakane, možda će nekadašnji saradnik Dejana Stankovića dobiti šansu da osvoji i Kup Srbije, ali u borbe Lige šampiona sigurno neće ući.

Republika

Foto: Starsport

 

Iako Barak Bahar još uvek nije zvanično predstavljen na Marakani, a definitivno i neće biti dok se sezona u obe države ne završi, izvesno je da će vrhuška Crvene zvezde u danima pred nama porazgovarati sa klubom iz Izraela oko preciziranja detalja i transfera, u koji se uklučuje potencijalna visina obeštećenja od 600.000 evropskih novčanica.

Iskusni stručnjak je doneo definitivnu odluku, a klub još ranije saopštio da mu posle tri titule neće praviti problem da promeni sredinu, pa je promocija sve izvesnija.

Sa Barakom će na stadion "Rajko Mitić" stići i novi stručni štab, koji čine trener golmana Guj Vajsinger i pomoćnik Gaj Sarfati. Poziv ima i kondicioni trener Dror Šimson, ali on još razmišlja da li će otići iz Makabija?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading