DOKAZ PEDOFILIJE? Hanter Bajden na leđima ima tetovažu jezera poznatih po s*ks trafikingu (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

18.04.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hanter Bajden, sin američkog predsednika Džoa Bajdena, na leđima ima tetovažu jezerskog područja Finger Lejks u saveznoj državi Njujork, za koje korisnici društvenih mreža iz Amerike kažu da je poznato po s*ks trafikingu.

DOKAZ PEDOFILIJE? Hanter Bajden na leđima ima tetovažu jezera poznatih po s*ks trafikingu (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, Twitter/Printscreen

Sin šefa Bele kuće je na fotografiji prikazan nag kako ispred ogledala pravi selfi fotografiju na kojoj se jasno vidi tetovaža na leđima.

Foto: Tanjug/AP

Džo i Hanter Bajden

Ona potpuno odgovara karti zone Finger Lejks koja se nalazi južno od jezera Ontario, prirodne granice između SAD i Kanade.

Američki mediji objavili su da je policija savezne države Njujork 14. aprila uhapsila 18 osoba iz Finger Lejksa i drugih oblasti zbog sumnje da su seksualno eksploatisali dete.

Bajdenova prva supruga Neilija, Hanterova majka koja je zajedno sa njegovom sestrom stradala u saobraćajnoj nesreći, poreklom je iz područja Finger Lejksa, što bi moglo da bude objašnjenje za tetovažu.

Foto: www.profimedia.rs

Zona Finger Lejks se nalazi južno od jezera Ontario, prirodne granice između SAD i Kanade 

Međutim, Hanter Bajden je na udaru optužbi za pedofiliju još otkako su uoči predsedničkih izbora 2020. procureli podaci iz njegovog laptopa koji je odneo na popravku, a potom zaboravio u servisu. Aferu oko fotografija mlađeg Bajdena na kojima on orgija i drogira se pokrenuo je Njujork post, ali je njegovo širenje po društvenim mrežama stopirano.

Novo rukovodstvo "Tvitera", nakon što je kompaniju preuzeo milijarder Ilon Mask, utvrdilo je da je FBI uticao na stopiranje te priče kako ne bi naštetila šansama Džoa Bajdena da pobedi na predsedničkim izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading