ALEGRI BRANI VLAHOVIĆA: Kritikovan je i Kristijana Ronaldo, Dušan mora da ostane smiren!

Autor:

Sport

12.04.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srećan sam sa stvarima koje on radi na terenu, čak i kada ne daje golove."

ALEGRI BRANI VLAHOVIĆA: Kritikovan je i Kristijana Ronaldo, Dušan mora da ostane smiren!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Srpski napadač Dušan Vlahović muči se u Juventusu. Posle tri postignuta gola za "orlove" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, nekadašnji član Partizana nastavlja sa bledim partijama redovima italijanskog giganta.

Međutim, u njegovu odbranu je stao trener "stare dame" Masimilijano Alegri.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri i Dušan Vlahović

- Sećam se kako su kritikovali Kristijana Ronalda kada nije dao gol u prvih pet mečeva, po tome sude o napadačima. Dušan je mlad, ima samo 22 godine i mnogo je napredovao u tehničkom smislu. Teški momenti se događaju u sezoni, čak i najvećima. Mora da ostane smiren - rekao je Alegri.

Uveren je italijanski stručnjak da će sve doći na svoje.

- Ne zaboravite da je bilo onih koji su se nadali da Adrijena Rabioa nikada više neće videti na terenu. Da li grešim? Imam dobro pamćenje. Ovde se mišljenje menja kao vetar u Livornu. Vlahović ima jasne karakteristike, mlad je i jak. Srećan sam sa stvarima koje on radi na terenu, čak i kada ne daje golove - zaključio je Alegri.

Podsetimo, Vlahović je ove sezone postigao tri i namestio još dva gola u evropskim takmičenjima. U Ligi šampiona bio je precizan protiv Makabija iz Haife, a u Ligi Evrope prvo protiv Nanta u šesnaestini finala, potom i protiv Frajburga u osmini finala. Gol protiv nemačkog kluba bio mu je jedini za Juventus u poslednja dva meseca... U Seriji A Srbin je postigao osam golova na 20 odigranih utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading